Network Menu

Ett lyckat årsmöte på Culver Hotell!

Tisdagen den 7e Februari samlades nästan 50 Los Angeles Sweor på vackra Culver Hotel för årsmötet 2017.

Kvällen påbörjades uppe i Velvet Lounge med vin, canapeèr, porträttfotografering och mysigt mingel. De lyxiga sofforna och alla interiördetaljer satte den perfekta tonen för resten av kvällen.

Två stora långbord stod sedan ståtligt uppdukade under fantastiska kandelabrar i Crystal dining room. Ingegerd Landström höll i årsmötet och en ljuvlig trerättersmiddag och vin avnjöts mellan agendapunkterna. Bland annat diskuterades det gångna året, filmstipendiet och ideér för 2017 och såklart julmarknaden och dess framtid, framförallt hur det efterlyses en större grupp eldsjälar för att driva den vidare.

Den gamla styrelsen med Minna Madzunkova i spetsen tackades av och den nya introducerades där Cornelia Gibrand som ordförande bland annat nämnde hur hon hoppas kunna sammanfläta kunskaper från medlemmar sedan förr med energi och nytänkande från nyare medlemmar.

Vi tog även chansen att presentera Agneta Nilsson, alla före detta ordförande och alla sweor som varit med från allra första början för våra nya medlemmar och det kan konstateras att en sådan härlig blandning fantastiska kvinnor kan man nog bara finna på ett SWEA möte!

 Tack alla för en underbar kväll!

,