Network Menu

Immigrations event med K.Grzegorek

Immigrations event med Kathleen Grzegorek 

Onsdagen den 4 oktober träffades vi hos Stone Grzegorek & Gonzalez LLP i Downtown Los Angeles. Kathleen Grzegorek, som är immigrations advokat och delägare på firman välkomnade oss med vin och tilltugg. Efter en stunds minglande samlades vi i en konferenslokal för att lyssna till Kathleen.

Kathleen gav en mycket innehållsrik introduktion till de olika typer av visum som finns att söka för att bo och leva i USA. Det gavs mycket utrymme för frågor från deltagarna. Vi fick även svar på flera myter och lögner som finns om framförallt Green Card lotteriet men även andra typer av visum. Alla som ville fick chansen att ställa frågor som var mer personliga och det uppskattades av deltagarna.

Med sina 20 år inom branschen har Kathleen mycket god erfarenhet av visumfrågor. Hon arbetar dagligen med stora företag som sponsrar potentiella arbetare med H1B visum och Green Card. På firman finns även fler advokater som inriktar sig på Green Card genom giftermål, DACA frågor, med flera. Kathleen kan hjälpa med de flesta immigrationsfrågor, men för vissa specifika fall hjälper hon till att guida personen till en specialist inom ämnet.

Efter mötet stannade många av deltagarna kvar för att ställa mer detaljerade frågor och vi fick även möjligheten till att lära känna henne mer personligen.

SWEA Los Angeles vill tacka Kathleen för att hon välkomnade oss till sitt kontor och berikade oss med all viktig information om visum.

 

,