Network Menu

Ordförandes rader

Hej fina Los Angeles Sweor!
Juni, bara jag hör månadens namn fylls jag med känslan av soliga barndomsminnen och doften av nyklippt gräs och jordgubbar (även om det säkert regnade minst hälften av alla junidagar jag upplevt i Sverige).

Här i Los Angeles är det inte sådär speciellt och flera av er har redan begett er iväg på diverse resor och en hel del av er kommer spendera tid i vårt vackra modersland i sommar. Det vore kul om ni skickade in lite foton och minnen ni vill dela här i SWEA brevet eller på Facebook under sommaren. Vad kul det vore att få bilder av vad sommaren betyder för er!

I skrivandes stund är det Svenska nationaldagen som här i Los Angeles firades i Svenska Kyrkan i Söndags. Jag vaknade tyvärr jättesjuk och var riktigt ledsen att inte vara med och tacka av vårt fina prästpar som nu återvänder hem till Sverige och samtidigt få fira Sverige lite extra.

Varmt tack till Minna, Sigrid, Sonja, Ingela, Gun, Helene, Susanne (med man och söner) och alla andra som hjälpte till när vi hade så få volontärer, ni gjorde en jättefin insats.

Jag hoppas vi ses i höst på våra tillställningar med ny energi och starkt engagemang tillsammans.

Till dess önskar jag er alla en underbar sommar!

Varma kramar,

Cornelia

,