Network Menu

Ordförandes rader

Hej alla Los Angeles Sweor!
Jag hoppas att ni haft en underbar sommar, vart och vad det än innebär för just dig! För oss som var i Sverige kan man ju inte precis påstå att det var nära till svensk sommarkänsla mellan regnskurar, uppskruvade element och stängda glasskiosker. Men, vi vet ju alla samtidigt att det inte spelar någon roll, för vi kan minsann mysa i våra uterum med filtar och sång och härliga skratt.
Jag tycker att SWEA är en så fantastisk organisation bland annat för att svenskar, och såklart framförallt svenska kvinnor är en så dynamisk blandning av äventyr, självständighet och djup. Vi reser ofta hem, vi har nära relationer med de vi bryr oss om och vi vill samtidigt ofta lära och se mer.

Det är nästan 900 mil mellan Los Angeles och Stockholm men trots det ser jag hur vi med väskor fyllda av presenter och massa kärlek åker hem till de som stannade kvar hemma. Studenter, barnfamiljer, kvinnor som jobbar massor, ja, vi alla tar oss tid och det tycker jag är häftigt.

Nu är hösten i alla fall igång inom SWEA Los Angeles och jag hoppas ni kommer för att lyssna på Cecilia Gärding den 20:e September, upplägget låter jätteintressant och det vore kul att få se er igen och få umgås lite.

Sist men inte minst vill jag från mig, och från er medlemmar också, tacka resten av styrelsen för allt ni gör!
Jag är både stolt och tacksam över att få jobba med så ”rediga” damer helt enkelt. Om och om igen blir jag imponerad av hur allt flyter på och ni jobbar stenhårt och tar på er uppgifter som behöver göras utan ett blink. Fantastiskt helt enkelt!

,