Network Menu

Ordförandes rader

Hej alla fina Sweor!
Nu har det på riktigt blivit höst och jag måste erkänna att efter elva år i Los Angeles är det mysigt att få ta på sig inneskorna och njuta av en kopp varm O’boy utan att genast bli så varm att alla fönster måste öppnas så myskänslan flyger ut.
Idag saknar jag löven, de röda, de gula, de orangea och de få, sista gröna kvar. Fuktig mark, kanske till och med lite gegga, och det doftar höst.

Just idag tog det extra lång tid att få ihop mina ord till er, men hur uppochner världen än är så är dessa ord mellan oss. Snart är det Halloween och när jag tänker på det inser jag hur kul det skulle vara att se vilka av er som regerar ert kvarter i oktober med läskiga monster, massa färgade lampor (helt ärligt, vem kom på orange, slimegrönt, lila och svart i kombination?) och den största godistunnan. Det måste finnas någon hemlig Halloween hertiginna här hoppas jag!
Jag kanske inte pyntar så mycket och om någon knackar på min dörr och ber om lite Marabou eller turkisk peppar sover jag räv på soffan och väntar tills de går. Men jag gillar spektakel, kreativitet, energi och lagom mycket kaos. Så även om jag var den enda prinsessan i långklänning på Halloween i New York en gång så var det utomjordingar, vampyrer och clowner som fick hålla upp släpet under kvällen. En ganska bra sammanfattning av hur en av oss svenska tjejer kan ha det i USA tror jag.

Stor kram till er alla,
Cornelia

,