Network Menu

Julmarknaden har fått ett nytt hem!

Välkomna till SWEA Los Angeles nya julmarknadslokal: Los Angeles Theatre i Downtown Los Angeles!

LA_theater_exterior

Foto: Gary Leonard. Från Los Angeles Theater webbsida.

Sök-teamet Anna-Karin Kight och Birgitta Lauren kan ge varann ett “hi-five” efter att just ha skrivit på kontraktet med ägarna efter en lång tids sökande efter en mer lämplig lokal för den snart 35-åriga julmarknaden. Deras fynd visar sig verkligen inte gå av för hackor!

Los Angeles Theater på 615 S Broadway, ett K-märkt landmärke, är inte bara en underbar scen för allt glitter och glam vår julmarknad innebär. Den erbjuder också en unik glimt ur ett stycke majestätisk filmhistoria, som ett av dom sista biopalatsen som byggdes mellan 1911-31. Den i barock designade byggnaden kan med rätta kallas palats, med sin praktfullt utsmyckade fasad mot gatan och inredd i den mest pråliga, guldglänsande och fantastiska dekor – allt värdigt Hollywood i all sin glans dagar.

Los Angeles Theater har öppnat sina armar för SWEA Los Angeles, vilket vi är fantastiskt glada över. Vi hoppas julmarknaden förankrar sig väl här och att SWEA Los Angeles därför också kan bidra till den energiskt spirande pånyttfödelsen av Downtown Los Angeles. Julmarknadskommittén planerar nu en tidig hösttur hit och för bilda sig en uppfattning om lokalerna och all den potential Los Angeles Theater har för SWEA Los Angeles!

auditorium

Foto: Gary Leonard. Från Los Angeles Theater webbsida.

Ta del av denna unika första julmarknad på Los Angeles Theater, ett stycke SWEA Los Angeles-historia!

Volontera, kavla upp ärmarna, ge ditt stöd!
Julmarknaden 2014 blir ett nytt spännande äventyr i SWEA Los Angeles ärovördiga julmarknadshistoria! Bli del av den genom att ställa upp och hjälp till före och under söndagen den 7 december! Vi behöver massor med volontärer så anmäl dig redan nu genom att kontakta oss här >>

Läs mer om Los Angels Theater på dess webbplats>>.

/SW