Network Menu

SWEA LA Professional träffar Jesper på Acne

SWEA LA Professional besöker produktionsbolaget ACNE Production

Så har SWEA LA Professionals första företagsbesök gått av stapeln och vilken strålande premiär det blev. Vi var ett tjugotal personer från SWEA som hälsade på hos  svenska produktionsbolaget ACNE Production, vars Los Angeles-kontor är beläget på en lugn och stillsam bostadsgata i Venice.

Ute i den härliga trädgården samlades vi för att lyssna på bolagets VD, Jesper Pålsson, som frikostigt berättade om sin långa och brokiga karriär, sina erfarenheter från att driva företag i USA och hur han gör för att få både sina anställda och sig själv att må bra på jobbet. Office manager Filippa Edenbro och praktikanten Petra såg till att allting flöt på smidigt hela kvällen. Ett stort tack från SWEA LA till er alla!

Nu tar SWEA LA Professional sommarlov, men till hösten kommer vi igen med nya intressanta och inspirerande evenemang för alla som är intresserade av karriär, yrkesliv och företagande. Hör mycket gärna av dig med idéer om personer att bjuda in, företag att besöka eller ämnen att ta upp i framtiden.

Vi ses!

Hanna & Ingegerd

Text och bilder: Ingegerd Landstrom

, , ,