Network Menu

2016 Boel Kolber

Program

Kolber-Boel

Jag heter Boel Kolber och är uppväxt i Stockholm/Lidingö. Jag har haft många olika yrken, såsom gymnastiklärare, flygvärdinna för Pan American Airlines, and inredningsdesigner.

Mina intressen är konsthistoria, “homeopathic” medicin och “nutrition”. Jag har arbetat med olika välgörenhetsorganisationer, såsom Min Stora Dag i Stockholm och American Cancer Society i NYC.

Jag blev påmind om SWEA igen när jag flyttade till Los Angeles 2011. Jag är glad för att vara involverad inom SWEA Los Angeles styrelse och med att sprida vår fina svenska kultur vidare i Los Angeles.

Program

My name is Boel Kolber and I’m from Lidingö, Stockholm. I have lived for 20 years between New York City and Greenwich, CT.
I have had several professions. I was a Physical Education Teacher, an airline stewardess for Pan American Airlines, and an Interior Designer. Some of my interests are…Art History, Antique furniture design, Clothing design, Homeopathic medicine and Nutrition.
I have worked as a Volunteer for Min Stora Dag in Stockholm and American Cancer Society in
NYC, When I moved to Los Angeles in 2011, I joined SWEA Los Angeles to introduce myself to the Swedish cultural community in Los Angeles. It has proven to be invaluable and I have met many new wonderful ladies and been exposed to many exciting events. My goal is for SWEA LA to continue to develop into a more exciting cultural and modern entity.
I am looking forward to many more years working with SWEA and continuing to meet many more wonderful ladies.