Network Menu

2016 Vice ordförande Cornelia Gibrand

Vice ordförande

Jag föll för Los Angeles när jag studerade på UCLA 2002 och sedan 2006 kallar jag både Los Angeles och Sverige hemma. Jag är född och uppvuxen i Skåne, tog min Master degree i Business och Ekonomi på University of Edinburgh och jobbade som valuta handlare i London.

Numera driver jag företaget usa2sweden.com som fraktar varor och shopping till kunder i Sverige, Norge och Danmark.

Jag älskar att resa, gå på middagar med vänner, designa kläder och smycken, dansa och uppleva så mycket nytt som möjligt.

Precis som många andra har åren utomlands gett mig större uppskattning för Svenska traditioner och vårt kulturarv och hösten 2013 blev jag medlem i SWEA LA. Jag föll direkt för hur starka, innovativa, självständiga, roliga och gulliga Sweor är och jag ser fram emot att engagera mig mer och lära känna fler fina SWEA medlemmar på vägen.


Vice president

I have lived in Los Angeles for ten years, one studying at UCLA and nine since I moved here in 2006. I was born and raised in Skåne, took my Master degree in Business and Economics at the University of Edinburgh and worked as a currency trader in London.

I founded and now run usa2sweden.com a company shipping goods and online shopping purchases to customers in Sweden, Norway and Denmark.

I love traveling, having dinner with friends, designing clothes and jewellery, dancing and experiencing and learning new things.

Like many others, the years abroad have given me a greater appreciation for Swedish traditions and our heritage and in 2013 I became a member of SWEA LA. I fell for the strong, innovative, independent, funny and sweet SWEA ladies and I am looking forward to getting more involved in the organization and to meet more great women.