Network Menu

Hjälp till på julmarknaden 2016!

volontar_headerbildt

Hej alla Sweor!

SWEA Julmarknad 2016 står för dörren och precis som förra året kommer vi att hålla till på Torrance Cultural Arts Center i Torrance. Vi ser fram emot att göra årets julmarknad till ett härligt och stämningsfullt evenemang för både svenskar och amerikaner, men vi klarar det inte utan Din hjälp!
Vi behöver massor av volontärer för att få dagen att gå ihop och nu ber vi alla våra medlemmar om hjälp: Kom och jobba med SWEA, ha kul under en skimrande dag av hektiskt, men roligt arbete tillsammans.

Ta gärna med dig familj, barn, vänner, kollegor, grannar – man behöver inte vara medlem för att hjälpa till och ungdomar får ”community service credits” för insatsen.

På schemat nedan (klicka på länken) ser du hur arbetspassen är uppdelade, både tider och uppgifter. Vi har delat upp alla poster i 2-timmarsskift: 2 timmar ger gratis inträde, 4 timmars arbete ger även gratis lunch. Naturligtvis får man gärna jobba längre!

Ange när och med vad du vill hjälpa till genom att skicka en e-post med alla uppgifter till vår volontäransvariga, Mathilda Tennysdotter, du når henne på tennysdotter(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com

Vi behöver också bakverk, glögg och donerade vinster till lotteriet. Böcker (på svenska av svenska författare) och second hand-prylar till loppisen tar vi också tacksamt emot. Hör av dig till swealachristmasfair(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om du vill bidra med något av detta.
Anmäl dig/er till oss gärna så snart som möjligt, allra senast den 15 november.
SWEA Los Angeles sänder ett varmt tack på förhand, vi ses den 4 december!

VOLONTÄRBLANKETT >> (ladda ner gärna ner, fyll i, emaila!)

/Ingegerd Landström & Sanna WilkinsonCo-Chairs, SWEA Los Angeles Julmarknad 2016

HJÄLP MED ATT SPRIDA PR!

Skicka julflyern till alla du känner! Kopiera denna länk till flyern och klistra in den i dina mejlar:
https://losangeles.swea.org/?p=10677

LADDA NER JULFLYER 2016 HÄR  >>


TORRANCE CULTURAL ARTS CENTER

Torrance Cultural Arts Center, Ken Miller Recreational Center & Nakano Theatre, 3341 Torrance Boulevard,Torrance, CA 90503 är julmarknadens nya hem sedan 2015.

 

Julmarknaden 2016 blir igen på Torrance Cultural Arts Center, Torrance.
Adress: Ken Miller Recreation Ctr. 3341 Torrance Boulevard Torrance , CA 90503 Kör in från Madrona Avenue. Notera att ingången i år blir på Nakano Theatre.
Karta >>

, , , ,