Network Menu

Ordförandes majrader

Hej alla kära Los Angeles Sweor!
Vi är alltså redan en bra bit in i maj, jag förstår inte hur tiden bara försvinner!

Det är inte bara dagar, veckor och månader som rusar iväg; hela världen har fått lite fnatt känns det som och med dagens informationsbombande är det ju inte konstigt att man känner sig snurrig ibland.

SWEA, med sitt djup, långa historia och fäste i tradition ger mig balans när så mycket annat runtomkring förändras och försvinner. Trots all tid, tanke och planering som krävs för att genomföra lyckade evenemang och det extra jobb som kommer med ordföranderollen så får jag alltid en känsla av lugn och styrka efter en kväll med er Sweor.

Igår var vi 16 stycken Sweor, bland annat sju nya medlemmar för 2017 som träffades vid Griffith observatoriet. Först picknickade vi tillsammans i mysiga Berlin Forest och sedan såg vi den superhäftiga ljusshowen “Light of the Valkyries” om vikingarnas kosmologi och vårt fantastiska norrsken.

Det var, återigen, en kväll med några av de finaste människorna och coolaste kvinnorna som finns.

Jag ser därför speciellt fram emot vårt nästa evenemang – vår vinprovningsresa till Santa Ynez! Det kommer bli fantastisk dag fylld av skratt med flera små överraskningar för er som ska med! Bara några veckor efter det firar vi som alltid svenska nationaldagen som följs av midsommar plus att vi har en både sportig, nyttig och viktig aktivitet vi berättar mer om snart i slutet av juni!

En stor kram till er alla, hoppas ni är med nästa gång!
Cornelia