Network Menu

Ordförandes rader

Hej alla kära medlemmar!
Sedan sista gången jag skrev har vi hunnit med två styrelsemöte här i LA och jag har dessutom varit på SWEAs världsmöte som inkluderar vårt årliga regionsmöte inom VAME (Västra Amerika regionen).
Att få träffa alla på världsmötet var otroligt inspirerande och det blev genast klart för mig vilket fantastiskt rikt nätverk vi har över hela världen. Vi ska alla vara stolta som bidrar till så mycket svenskhet i så många länder och att vi är en så viktig organisation för alla svenskar som har barn utomlands som vill lära sig svenska. Jag hoppas verkligen att ni kommer på ett världsmöte om ni har möjlighet, kanske om två år då det blir i Europa?

Världsmötet var en välbehövlig SWEA kick för mig efter mer än två års hårt arbete med otaliga timmar av allt möjligt inom SWEA. Just 2017 är vi en ovanligt liten styrelse med åtta medlemmar varav två nu har flyttat utomlands. Dessutom har vi tagit på oss att digitalisera alla dokument, skapa mallar för allt vi gör under året, rensa ut massor från förrådet och leta nytt, billigare förråd, julbasaren (även om vi tagit lite hjälp) och så klart alla evenemang, årsmiddagen, SWEA hästen, nytt sponsorpaket, SWEA brevet som vi själv producerar just nu, otaliga förbättringar på hemsidan, Facebook och alla andra utmaningar vi möter som volontär organisation i en stad där alla har massor att göra…

Sakta men säkert börjar vi se resultat och vi kan till exempel nu sänka medlemsavgiften med pengar vi sparar på att byta förråd!

Jag hoppas ni anmäler er och kommer på den mysiga picknicken på Söndag och sedan ses vi ju såklart på julmarknaden!

Kram,
Cornelia