Network Menu

Redaktör sökes!

Redaktör SWEA Los Angeles

 

Vill du bygga på ditt CV och samtidigt nätverka med erfarna kvinnor på event, föreläsningar och möten? Har du erfarenhet av att skriva artiklar och är allmänt teknisk? Har du en passion för Sverige och att bevara samt främja svenska traditioner här i Los Angeles?

 

SWEA Los Angeles (Swedish Women’s Educational Association) söker en ny redaktör för vårt nyhetsbrev “SWEA-brevet” samt hjälp att bygga upp SWEA Los Angeles synlighet runtomkring Los Angeles. Arbetsuppgifter inkluderar att skapa innehåll och utforma nyhetsbrevet varje vecka i vårt system. Det är en kreativ roll som innebär att du både kommer få material skickat till dig men även komma på eget material för varje utskick.

 

Arbetet innebär stor skapandefrihet, kreativitet men även stor självdisciplin. Du kommer få möjlighet att träffa många kvinnor med kunskap som täcker alla delar av arbetsmarknaden och en värdefull merit på ditt CV för framtiden. Inte minst om du är en av de många svenskar som vill bo kvar i USA.

 

SWEA startades i LA 1979 och är den största ideella Sverigefrämjande organisationen i världen med över 7 500 medlemmar i 33 olika länder. Om du vill vara med och främja det svenska språket samt sprida svensk kultur och tradition e-maila ditt CV till losangeles@swea.org