Network Menu

Hjälp till på julmarknaden 2018

volontar_headerbildt

Hej alla Sweor!

SWEA Julmarknad 2018 står för dörren och precis som förra året kommer vi att hålla till på Torrance Cultural Arts Center i Torrance den 2 december. Vi ser fram emot att göra årets julmarknad till ett härligt och stämningsfullt evenemang för både svenskar och amerikaner, men vi klarar det inte utan Din hjälp!
Vi behöver massor av volontärer för att få dagen att gå ihop och nu ber vi alla våra medlemmar om hjälp. Kom och jobba med SWEA, ha kul under en skimrande dag av roligt arbete tillsammans.

Ta gärna med dig familj, barn, vänner, kollegor, grannar – man behöver inte vara medlem för att hjälpa till och ungdomar får ”community service credits” för insatsen.

På schemat (klicka på länken) ser du hur arbetspassen är uppdelade, både tider och uppgifter. Vi har delat upp alla poster i 2-timmarsskift: 2 timmar ger gratis inträde. Naturligtvis får man gärna jobba längre!

Vi behöver glögg och donerade vinster till lotteriet. Hör av dig till swealachristmasfair(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om du vill bidra med något av detta.
Anmäl dig/er till oss gärna så snart som möjligt!
SWEA Los Angeles sänder ett varmt tack på förhand, vi ses den 2 december!

TORRANCE CULTURAL ARTS CENTER

Torrance Cultural Arts Center, Ken Miller Recreational Center, 3341 Torrance Boulevard,Torrance, CA 90503 är julmarknadens nya hem sedan 2015.

Julmarknaden 2018 blir igen på Torrance Cultural Arts Center, Torrance.
Adress: Ken Miller Recreation Ctr. 3341 Torrance Boulevard Torrance , CA 90503 Kör in från Madrona Avenue. 
Karta >>