Network Menu

Hockeykväll med LA Kings!

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2018-03-12
16:00 – 21:30

Plats
Staples Center


 

Välkommen på en exklusiv meet-and-greet kväll på Staples Center med den svenska LA Kings spelaren Adrian Kempe! SWEA Los Angeles har tillsammans med LA Kings och Staples Center ordnat en ”once in a lifetime” upplevelse där vi får ta foto på isen med vår vackra svenska flagga innan matchen, sedan får vi se den spännande hockeymatchen mellan LA Kings och Vancouver Canucks där flera svenska NHL-spelare spelar och slutligen får vi träffa Adrian Kempe efter matchens slut.

 

Eftersom vi får komma in tidigare för att ta foto på isen så kommer vi att gå till en närliggande restaurang och äta något litet och ta en drink tillsammans innan matchen startar.

 

Allt detta kostar endast $35 för SWEA-medlemmar (OBS! BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER) och i mån av plats får icke SWEA-medlemmar även följa med för $45. Mat och dryck är inte inkluderat i priset!

 

Missa inte chansen att få träffa en svensk NHL-spelare och få ett minne för livet tillsammans med andra svenska hockeyfans!

 

Om du inte kan vara med på fotot kl. 16:00, men vill komma till matchen kl. 19:30 så går det jättebra. Kom ihåg att meddela oss vid anmälan om du inte kommer vara med från start.

 

 

När? Måndag 12 mars, foto kl 16:00, match 19:30

Var? Staples Center, Downtown Los Angeles

Pris? $35 medlem, $45 icke medlem

Frågor? swearedaktionla@gmail.com

 

Anmälan görs nedan!

Hockeykväll

 

Verification