Network Menu

Ordförandes rader januari

Välkommen till det nya året alla fantastiska Sweor!

Det var alldeles för länge sedan jag skrev men december var för mig en månad då privatliv, jobb, trygghet, bostad och familj krävde mer än det vanliga och till och med ännu mer än så. Min årliga resa hem till Sverige för att fira jul med familjen blev därför tillbringad till stor del i mitt gamla flickrum, sovandes i min tonårssäng. Det var nog en chock för min familj som aldrig sett mig sova så mycket, men nu är jag i alla fall utvilad!

2018 känns som ett spännande år för SWEA Los Angeles! Vi välkomnar en större styrelse med en blandning av den förra styrelsen tillsammans med nya, starka tillägg. Årsmiddagen planeras för fullt och kommer att gå av stapeln den 6:e februari på Culver Hotel. Jag hoppas verkligen att jag får se många av er där för en favorit i repris från förra året!

Sist men inte minst, glöm inte att komma med förslag till event ni hade velat se under 2018, och andra förändringar eller förbättringar vi i styrelsen borde veta om. Det är er vi på SWEA LA jobbar för och det är er vi vill representera på bästa möjliga sätt!

Stor kram,
Cornelia