Network Menu

Karins nyhetsbrev, januari 2020

Kära Swea!

Jag sitter på Hawaii och skriver dessa rader och har ingen dator med mig så detta är vad min telefon förmår.

Vi har några viktiga evenemang som vi inte vill att du missar.

Välkomna till ett evenemang anordnat av SWEA Los Angeles och Svenska kyrkan i Los Angeles. Richard Hobert, regissör och Charlotte Axenström, kostymör, är på filmfestival i Kalifornien och tävlar med sin film ”Fågelfångarens son”. Vi dedikerar kvällen till att höra mer om deras spännande arbete med denna mycket vackra, sevärda film, baserad på verkliga händelser.

Anmälning sker till Margaretha Laseen: laxma(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com
Betalning sker på SWEA Los Angeles hemsida

eller via check skickad till Christina Sterling.
Listan med anmälda fylls snabbt så anmäl dig så snart som möjligt för att säkra din plats.

Förnya ditt medlemsskap!

Nu är vi inne på ett nytt år igen. Visst går det förbluffande fort? Många Sweor har förnyat sitt medlemsskap redan men om du inte hunnit ännu så går det bra att gå in på hemsidan:

https://losangeles.swea.org/medlemskap/medlemsavgift-2019/ (se nedan webbredaktörens fotnot) eller att skriv till Christina Sterling chsterling(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Årsmöte 22 februari

Vi kommer att ha vårt årsmöte på förmiddagen lördag 22 februari på biblioteket i Santa Monica. Det blir i samma auditorium som förra året och efter mötet går vi på lunch tillsammans ett stenkast från bibblan. Parkering finns i garaget under biblioteket så det är smidigt att ta sig dit. En kallelse kommer ut om några veckor så att du kan anmäla dig.

Scandinavian Film Festival
Glöm inte att den årliga filmfestivalen pågår i Los Angeles och att boka biljetter till helgens föreställningar.
Här kommer adressen till deras hemsida.

https://www.sffla.net

Med varma hälsningar

Karin Nyqvist Gibson
Ordförande

(Fotnot under “Medlemskap”: Länken tyvärr missvisande, men den leder dock till betalning för 2020, inte 2019 som står i länknamnet, vilket beklagligen missades av webbredaktören innan Karins brev gick ut)