Network Menu

SWEA Los Angeles Professional

16b0ca10-6544-4f33-a2a9-f15b5f9d5a2dVälkommen till SWEA LA Professional!

Vi är ett nätverk inom SWEA LA för dig som är intresserad av yrkesliv och företagande. Vi bjuder in till träffar med spännande gäster, gör företagsbesök, nätverkar och peppar varandra till att förverkliga våra yrkesmässiga idéer och ambitioner.

Vi kommer också att dra igång ett mentorskapsprogram.
Våra medlemmar jobbar inom film, tv, teater, juridik, ekonomi, marknadsföring, journalistik och många andra branscher – massor av erfarenhet från amerikanskt näringsliv och företagande som vi vill ta vara på och sprida vidare! Vill du vara mentor till en SWEA-medlem som är i behov av råd och stöd för att utvecklas inom sitt yrke eller företagande? Skicka en epost till Hanna eller Ingegerd (se epostadresser nedan) och anmäl dig som mentor.

Är du ny i stan? Funderar du på att starta ditt egna företag? Skulle du behöva bolla idéer med någon som varit med ett tag och som kan den bransch eller det yrke du är intresserad av? Hör av dig till Hanna eller Ingegerd och anmäl dig som adept.

Vilka ämnen vill du att vi ska ta upp? Vilka gäster ska vi bjuda in, vilka företag ska vi besöka? Hör av dig till oss som håller i gruppen med dina frågor och idéer!

Vi planerar att träffas ett par gånger per termin – håll utkik efter inbjudningar till kommande evenemang i SWEA-Brevet och här på webbplatsen.
Vår första träff hölls den 12 november 2014 med Margaretha Laseen som första gäst >>

I mars träffade vi och lyssnade på Pernille Lopez >>

I juni inbjöds vi till Acne Productions i Venice och lyssnade till Jesper Pålsson >>

I december praktiserade vi yoga med och lyssnade på föreläsning av yogainstruktören och journalisten, Ulrica Norberg >>

Kontakt:
Hanna Claesson Diös, sammankallande hanna(Replace this parenthesis with the @ sign)classtradeshow.com
Ingegerd Landström,  i.landstrom(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com