Network Menu

INSTÄLLT! Föreläsning av Mia Lundin om kvinnors hälsa

Map Unavailable

Datum/Tid
Datum: 2016-05-06
18:30 – 21:00


Tyvärr är föreläsningen inställd. Biljetter återbetalas inom kort.

English speaking visitors: Read about Mia here >>

MiaLundin

Bild från Mia Lundins webbsida. Klicka på den för att lyssna på en intervju med Mia!

Vare sig du är allmänt frisk, energisk, harmonisk och hormonellt balanserad och vill stödja din kropp, själ och hormonproduktion så länge som möjligt, eller har börjat känna dig otillräcklig, hormonellt obalanserad och trött från omöjligt hårda krav både hemma och på jobbet, så är denna föreläsning för dig. Nu får SWEA medlemmar och deras era vänner en chans att ta del av Mia Lundins 27-åriga erfarenhet inom kvinnohälsa och gynekologi. Under hennes föredrag får du svar på varför du mår som du mår och hur du på ett naturligt sätt hittar balans, välmående och harmoni. Mia ser symptomen som uppenbara tecken på hormonella förändringar och verkar för att återställa den hormonella balansen genom en kombination av bioidentiska hormoner och kosttillskott.

Mia Lundin är eftertraktad föreläsare inom området kvinnohälsa. Hon är “Nurse Practitioner” med specialistutbildning inom gynekologi och obstetrik. Hon har varit verksam i 27 år med fokus på förebyggande medicin, hormonella rubbningar som PMS, postpartum depression, och klimakteriebesvär. Hon har även gedigen kunskap om vilken effekt hormonella fluktuationer har på hjärnans biokemi.

Under de senaste åren har Mia Lundin varit mycket aktiv som föreläsare och utbildare inom sitt ämnesområde. 2010 skrev hon boken ”Female Brain Gone Insane”, prisbelönad av National Health Information Awards som ”nationens bästa hälsoinformation till allmänheten”. Boken gavs ut på svenska 2011 under titeln ”Kaos i kvinnohjärnan”.

Mia är gift med Tom och tillsammans har dom fem barn och bor i Los Angeles, Kalifornien. (Föreläsningen är på engelska.)

Du kan läsa mer om Mia här: www.mialundin.se

 

Comments are closed.