Network Menu

Föreläsning om företagande

Map Unavailable

Datum/Tid
Datum: 2017-03-08
18:30 – 20:30


corporate.sxchu_ copy

SWEA Los Angeles (Swedish Women’s Educational Association) bjuder in till föreläsning med Britta och Göran Eriksson som framgångsrikt drivit konsultföretaget Euro VAT Refund, Inc. och ESI Techtrans.Inc. Göran Eriksson blev dessutom blivit invald som council member (kommunstyrelseledamot) för Culver City i april 2016.

Britta kommer att berätta mer om Euro VAT Refund, Inc. som är ett konsultföretag som hjälper amerikanska företag med moms (Value Added Tax) vid affärer i Europa och med Europeiska Unionen (EU). Dagligen arbetar hon och hennes team med kunder så som Facebook, IKEA och Siemens med deras internationella skatter när de köper och säljer produkter inom EU. Britta kommer att gå igenom hur det är att driva företag i USA, vilka för- och nackdelar det finns med att vara svensk i den amerikanska affärsvärlden och hur det är att arbeta med internationella kunder så som Princeton University och Sony.

Göran kommer att berätta mer om hur det är att vara council member i en stad som Culver City och hur man blir invald i City Council och hur man framgångsrikt driver kampanj. Varmt välkomna!

Datum: 8 mars kl 18.30.

Plats: Hos Katarina Lautz (address skickas till dig efter anmälan).

Pris: $25 för medlemmar, $35 för icke-medlemmar (SWEA-medlemmar har företräde). Både för kvinnor och män.Betalning: Görs på SWEA Los Angeles hemsida eller via check som skickas till Christina Sterling, 4903 Woodley Ave, Encino, CA 91436. Betalning kan även ske på plats men anmälan måste göras innan.

OBS! Begränsat antal platser. Föreläsningen hålls på engelska.

SWEA Los Angeles föreläsning om företagande

 

Verification