Ordförandens Rader – April 2021

Kära SWEA!
Jag hoppas ni alla kommer att få en riktigt fin Påsk med familj och vänner!Nu när många av oss har blivit vaccinerade kommer vi förhoppningsvis att kunna träffas och ha trevligt tillsammans och inte behöva träffas via datorn (trots att det fungerat riktigt bra). Vi har flera trevliga evenemang på gång nu i vår, några är via Zoom och ett par där vi ses utomhus. Jag hoppas att så många som möjligt vågar sig ut och umgås med oss.

Nu på onsdag, den 7 april kommer vi att få prata med Grete Bigert, som arbetar i resebranschen och som nog många av er känner. Hon kommer att prata om hur reglerna för resande är i nuläget. Ett väldigt intressant ämne nu när vi förhoppningsvis kommer att kunna planera flygresor, kanske ett besök till Sverige, något som jag verkligen längtar efter!

Ni vet väl att vi har en aktiv bokklubb som träffas regelbundet (nu via Zoom)? Är du intresserad av att vara med är du välkommen att kontakta Ingrid Aimaq för mer information.

Vi i styrelsen undrar om det är några därute i vår avdelning, som är intresserade av att driva egna aktiviteter förutom de som styrelsen hittar på. Det kan vara Fikaträffar, Vandringsgrupper, Vinträffar, Tjejträffar och Kulturgrupper mm.
Los Angeles är ju väldigt vidsträckt och det kan vara svårt för många att åka till evenemang som är en till två timmars resväg bort. Det vore fantastiskt om vi kan få till smågrupper, som kan träffas i olika närområden.

Det här kan vara precis så stort eller litet som du själv vill och ske så ofta som det passar dig. Om du är en ny Swea kan ju detta vara ett perfekt tillfälle att snabbt få ett nytt nätverk av många trevliga svenska tjejer där du bor. Du får självklart stöd av styrelsen om det här är nytt för dig!

Har du frågor eller är intresserad så hör gärna av dig till losangeles@swea.org.

Tills vi ses igen –
Må väl och ta hand om er och varandra!
Varma hälsningar
Anna-Karin Kight
Ordförande
losangeles@swea.org