Agneta sänder tack för soligt och roligt kalas!

Lyckad fest då SWEAs grundare Agneta Nilsson hyllades på sin födelsdag den 5 mars!

Vem kan bättre än hon själv sammanfatta intrycken?

Kära Los Angeles styrelse samt Helena Kardemark med familj,

Jag är helt överväldigad och rörd över alla gratulationer från när och fjärran som har kommit via e-mail, face book, snail mail, blomsteuppsättningar samt telefonsamtal med anledning av min 75-års dag i torsdags. SWEA Los Angeles, vår första och “min” avdelning, hade lagt ner själ och hjärta i att fira mig med en fantastisk lunch i Kerstin Alms generösa hem i Palos Verdes.

Ingenting saknades, solen sken från en varm sommarhimmel, 65-70 Sweor dök upp från våra tre ursprungsavdelningar Los Angeles, Orange County och San Diego, vackert dukade bord med de sötaste bordsdekorationer, utsökt god mat med en härlig prinsesstårta som avslutning, tal och sångarhyllningar av manga, många kända och okända “stjärnor”. Ja, se detta kan man kalla ett riktigt kalas…

Speciellt tack till de som var inblandade I att göra det härliga och enormt uppskattade boken där alla SWEA avdelningar I hela världen deltar med gratulationer hitsända på vykort. Vilket jättejobb och vilken härlig idé! Detta är en bok som jag kommer att ha som minne i hela resten av mitt liv.

Jag vill också tacka SWEA International för den mest underbara jättebukett, 75 stora gula rosor. Tack också till er inom PR som också lade in gratulationsannons i både Svenskan och DN! Efter detta fick jag en oändlig kontakt med många, många av mina gamla vänner i Sverige som bemödade sig att skriva till mig – HÄRLIGT!

Tack till er alla för att ni gav så mycket värme och vänskap tillbaka till mig och för er uppskattning av vår fina organisation SWEA!