Network Menu

Svenskt i LA-området


annat_svenskt

 


16 feb, 2016:

Semlor finns nu att köpa på dessa bagerier:

semla_slider

Olson’s Deli, LA >> 
Berolina Bakery >>
Copenhagen Pastry >>Sveriges konsulatverksamhet

Från och med den 1:a januari 2014 kommer svenska konsulatet i San Diego ha begränsad verksamhet. Detta på grund av att utrikesdepartementet och den svenska ambassaden i Washington DC vill överlägga hur den konsulära verksamheten i södra Kalifornien ska se ut i framtiden. Under tiden hänvisas allmänheten vidare till konsulatet i San Francisco.

 Katarina Keane kommer dock fortsätta med konsulär service i nya lokaler i San Diego och hon kommer bland annat kunna hjälpa till med följande:

  • Provisoriskt pass
  • Uppehålls- och arbetstillstånd i Sverige
  • Ansökan om samordningsnummer
  • Förnyelse av körkort
  • Hjälp i en nödsituation
  • Levnadsintyg

Öppettider: tisdag – fredag mellan 09:00 – 12:00

Telefon: 619 209 61 70, Fax: 619 209 60 50

Email: sandiego(Replace this parenthesis with the @ sign)consulateofsweden.org Webbplats: www.swedenabroad.com/sanfrancisco

Adress: 8880 Rio San Diego Drive, Suite 800, San Diego, CA 92108


LA-Kör

För svensktalande vuxna. Detta är ingen kör i traditionell bemärkelse utan ett forum där man träffas en gång i månaden för att sjunga tillsammans. Det handlar inte om prestation, perfektion eller tävling och inga sång- eller notläsningskunspaker krävs.

Fokus ligger på glädje och ökad energi. Det kommer sjungas i 1,5 timme på olika språk, på gehör och med hela kroppen för att hitta din egen röst som del av en helhet.

Plats: Culver City/Adress vid rsvp
Kostnad: $10-20 beroende på antal rsvp
Om du vill vara med, kontakta: helenekayem(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com (skriv LA kor i “subject line” )