SWEA fick inta isen innan LA Kings match!

I måndags den 12 mars, anordnade LA Kings och Staples Center ”Swedish Heritage Night”, både Kings och laget de mötte, Vancouver Canucks har en hel del svenska spelare att heja på och det var ett av många roliga initiativ de anordnar under säsongen.

Förutom matchen och möjligheten att få träffa fantastiska spelaren Adrian Kempe efteråt så var vi i SWEA Los Angeles speciellt inbjudna att få beträda isen innan matchen! Det var verkligen en häftig upplevelse.

Vår guide, Nick, tog oss in bakvägen och under stadion till isen. Bara att få vara där och känna hur stort allt är när hela Staples Center var tomt, kändes speciellt. Vi fick alla låna ishockey klubbor och testa att skjuta på mål. Jag vet inte hur många ”mål” det blev men de som ville fick ta med sig en LA Kings puck hem i alla fall!

Hela gänget intog isen med svenska flaggor, vikingahorn och blå-gula kläder. Svenska flaggan kändes hur hemma som helst att äga arenan tyckte vi.

Det blev en jättehäftig match som slutade med att LA Kings vann med 3-0. Adrian Kempe gjorde två assist och SWEA Los Angeles hamnade på jumbotronen! Efter matchen fick vi träffa Adrian lite snabbt innan han skulle flyga vidare med laget till Arizona.

Verkligen en fantastisk eftermiddag och kväll med vår alldeles egna svenska hejarklack!