SWEA Los Angeles välkomnar Tina Hall!

TinaHallSWEA Los Angeles har fått en ny ordförande och vi välkomnar varmt Kristina (Tina) Hall!

Här följer hennes första månadsrader:

Jag vill börja med att tacka för ert förtroende till ordförandeposten för SWEA! Det är med en förväntansfull glädje jag antar denna utmaning. För jag tror mig veta att det är en utmaning att förena de visa erfarenheterna som finns inom SWEA, samt ta till oss inspirerande nytänkande. Det är dock en utmaning som jag tar mig an med stort hopp om att ro detta SWEA-skepp (Agnetas fina beskrivning av denna fantastiska organisation) i land!

Fast jag kan inte göra det ensam, så alla ni kära Sweor, ni är alla gastar på detta skepp med blå-gul flagga. Det är inte VI i styrelsen och NI medlemmar, utan det är VI alla tillsammans som utgör SWEA! All hjälp och intitativ inför och under kommande möten behövs och välkomnas! Det finns självklart många olika viljor och det är svårt att tillfredsställa alla, men vi måste komma ihåg det viktigaste. Att SWEA-skeppet är vår mötesplats för gemenskap och att vi med värme ska värna om vårt fina kulturarv. Det kanske kommer att gunga lite på skeppet ibland, men efter en storm hittar vi en lugn vik tillsammans.

Jag tackar alla er som kom på årsmötet, ni satte guldkant på kvällen med er närvaro! Ett stort varmt tack till alla ni som arbetade inför och under själva mötet, med Sanna Wilkinson som effektiv och duktig huvudansvarig!

Agnetas Nilssons fina brev förgyllde kvällen och jag känner en stor tacksamhet till att Du, Agneta, var där i själ och hjärta!

Jag ser fram emot att få träffa så många medlemmar som möjligt under den kommande seglatsen till nya inspirerande platser och möten.

Stort tack till Anna-Karin som lämnade över rodret med en trygg hand och styrt oss mot rätt kurs!

Väl mött på vårt fina SWEA-skepp!