Tack alla! SWEA Los Angeles årsmöte 2015

AM-header
SWEA Los Angeles årsmöte 2014 på Austere den 5 februari 2015. Många fler bilder längst ner!

Jag vill tacka alla för att ni slöt upp så fint runt ÅM 2015! Till syvende och sist, trots ett kanske kontroversiellt val av Austere som möteslokal, med dess geografiska placering downtown LA, tycker jag vi pusslade ihop mötet med bravur – om jag får lov säga det själv.

Vill rikta ett särskilt berömmande ord till Anna-Karin Kight, SWEA Los Angeles ordförande 2014, som gjorde en enastående presentation av SWEA-året med avlappnad elegans.
Inte bara genom hennes skickligt och proffsigt sammansatta  bildspel, utan också via sin personliga utstrålning tillsammans med den underbara samlingen av såväl SWEA-veteraner som nykomlingar, äldre och yngre, framstod SWEA Los Angeles i torsdags lite extra som en energisk och spännande organisation, som både inspirerar och lockar till engagemang.

Att Helene Kardemarks ärtsoppa, den av Tina Hall och Christina Sterling donerade punschen, samt de goda limpsmörgåsarna värmde upp både mage och själ, kan bevittnas med styrka av inlägg på vår FB-sida. Jag vill även rikta ett jättetack till Tina Halls man David, kvällens enda kavalier och bartender, som charmigt och säkert fyllde på våra glas.

Tack, Cecilia De Rico, för utmärkt information om och introduktion av filmkommitténs medlemmar samt redogörelse av juryns motivering för valet av årets mottagare av filmstipendiet, Caroline Ingvarsson. Caroline, i sin tur, höll ett ödmjukt, uppskattande tal till SWEA Los Angeles och berättade med entusiasm om sitt nya projekt, vilket alltså stipendiet hjälpt henne föra framåt.

Jag tror alla som var där tyckte Austere var en utmärkt, eller t.o.m perfekt, mötesplats. Det stora, lagomt belysta rummet, med våra vackert dukade bord, omringade av ren, skandinavisk design, kändes luftigt och fräscht. Med massor med ställen varifrån vi lätt kunde vi både höra, se och delta i det ett formella mötet och innan dess, ledigt både lyssna och och sjunga med det allra finaste ur den svenska visskatten under ledning av sångtrion Swedeness, Marit Baldecchi, Johan Huldt och Maria Isaacs.

Austeres föreståndare Mary Grey var redan från planeringsarbetets början ovärdelig, med råd, idéer och stöd. Hennes assistent Emily var en klippa under själva kvällen. Dennas underbara tax, Diego, vaggade glatt runt mellan damernas fötter och såg ut som han hade lika trevligt som vi.

Tack Tina Hall, SWEA Los Angeles nya ordförande, som inte tvekade en sekund med att ställa upp med det ”savoir faire” hon har med sig från SWEA Chicago; Christina Sterling, som har ordning på allt plus det där extra; Minna Madzunkova, som tyvärr fick förhinder i sista minuten, men var den som tiggt ihop jättefina vinster; och förstås, Anna-Karin – alla medlemmar i planeringskommittén. Vi hade en underbar förstärkning av redan nämnda Helene. Vidare, tack till Mari-Louise Freim, som gav flink hjälp med kaffe och semlor, Mia Lundin, Kim Johnsson, Gittan Alm-Rubanowitz, Inger Hodgson och min SWEA-vän Lena, som alla dukade, bar bord och ryckte in där det behövdes i alla hörn. Ja, ni alla gjorde alla massor för att få till det! Till sist, men inte minst – tack alla ni som kom och gjorde det hela till en härlig SWEA-kväll, denna 5 februari, 2015.

Jag ser framåt ett nytt SWEA-år tillsammans med den nya, energiska styrelsen, vissa redan lite varma i käderna efter deltagandet i planeringen i Årsmötet  2015!

Sanna Wilkinson
Sammankallande, planeringskommittén
SWEA Los Angeles årsmöte 2015;
PR & IT-ansvarig

Alla rapporter som presenterades är tillgängliga för alla SWEA Los Angeles-medlemmar här >>.

Kontakta webbredaktören och för att erhålla lösenordet: sanna@sannart.com

Foton av Ingegerd Landström:
Foton av Lena Andersson:
Foton av Sanna Wilkinson: